Saturday, 27 July 2013

Dulu dan Kini

Dulu.. Tu dulu punya cerita.. Sekian lama aku tak update blog ni.. Sekian lama aku menghilang.. Sekian lama aku menyepi.. Nak inform.. Aku bukan lah yang dulu lagi.. Aku bukan yang dulu lagi. Aku dah banyak berubah.. Tapi aku still minat panorama.. Tapi dah slow.. sebab sekarang semua orang boleh buat panorama.. Tiada lagi yang menggunakan kaedah tradisional macam aku guna. hahaha..

Ok.. balek kepada diri aku..Lagi sekali aku cakap. Aku bukan yang dulu lagi. Sekarang minat aku beralih kepada jentara dua roda atau lebih dikenali sebagai motosikal.. Tapi tak la gila sangat. just ade hobi je.. Selebihnya.. Aku tumpu kepada pelajaran.. Sebab aku nak berjaya.. nak bagi parents aku hidup senang.. nak bagi family aku hidup senang. Dan orang sekeliling aku pon senang..

Pasal hati.. dulu aku selalu cerita pasal hati aku.. Tapi selepas dikhianati.. Aku punya teman sendiri yang tak mungkin aku kongsi dengan siapa-siapa.. Mungkin suatu hari nanti.. Akan aku kongsi. Tapi aku tak dapat nafikan.. Aku masih kecewa dengan insan yang pernah melukakan hati ni.. Apa aku boleh buat.. Berdoa.. Supaya dia bahagia.. Berjaya dalam hidup. Aku tak mungkin dapat mendekati dia lagi. Aku ingin melakar hidup aku sendiri :)


Aku tak nafikan.. Yang aku masih....menunggu

Friday, 2 November 2012

Saturday, 9 June 2012

Friday, 8 June 2012

tak tahan aKu

tak tahan...

tak tahan...

tak tahan aKu tengok kete kancil..aKu nak sangat..haha..sumpah aKu nak beli kete kancil..aKu da tak tahan asek jalan je g kelas..da la kuat berpeloh..hadoi..sedih..pedih..haha..aKu nak beli kete kat Mudah.my je..

ni ha..web dyhttp://www.mudah.my/Perodua+Kancil+850+AUTO+05-14746307.htm korang jangan rembat kete aKu..aKu da book.haha..tu je..bubye

Tuesday, 5 June 2012

aKu pembenci

aKu pembenci..aKu benci kau dan kau..kau punca aKu jadi macam ni..jangan salah kan aKu kemudian hari..yang aKu tau..aku benci kau..dendam aKu...aKu simpan..aKu pendam..aKu takkan balas..sebab aKu masih ada sifat kasihan..aKu masih punyai perasaan..tak macam kau dan kau.aKu benci kau dan kau.

semakin hari..aKu semakin jaoh dari kau dan kau..sebab aKu benci.aKu bukan binatang yang tak punyai perasaan.aKu benci kau dan kau.